Vättern runt 2012. 7h 08 min. topp 30 placering.

Vätternrundan på 7.08. Ny PB, sunkväder, och rätt jobbigt. Benen inte riktigt lika bra som förra året, men är rimligt nöjd med prestationen. Lite konstiga mjölksyraattacker och pulstoppar – kanske inte riktigt superkompenserad efter Mallis…?
Bland annat fick jag en riktigt dålig start och var tvungen att vila (!) lite efter 3 mil, och hade då 87% maxpuls när jag låg på rulle…. kom snart igen dock och var starkare och starkare under större delen av västsidan – kändes superbra. Vid askersund började jag krokna och fick växelvis vila/köra.
Gjorde av med 2.5 maxim powerbars och 8 gel totalt. Drack bara 3 flaskor sportdryck (maxim), och behövde inte släppa på trycket någon gång.
Körde med nya Cole 85 mm hjulen, de var helt OK, men superhala i regnet – bromsade osannolikt kasst trots Swiss-bromsgummin. lite tröga i acceleration, men riktigt riktigt bra rull.

Verkar som att vi lyckades med en topp-30 placering av 20.000 – ca 30 bättre än 2011. Undra hur många av de 29 före som var proffs. Magnus Bäckstedt och hans gubbar är ju typ det iallafall.

Advertisements

One thought on “Vättern runt 2012. 7h 08 min. topp 30 placering.

  1. Pingback: Conti Test Team VR Sub 7 | TriDurance

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s