Nya utmaningar..

November månad är inte direkt den mest stimulerande månaden för en triathlet. Den svenska klimatavundsjukan manifesterar sig genom låg motivation i vintermörkret. Kontrasten mellan snabbpasset en sommarkväll eller på Hawaii är rätt stor jämfört med gårdagens 16 k i mörkret – som med alla svenska novembermått mätt ändå var bra. 4.06-tempo går ju inte till historien, men bra bas iallafall!

Härligt är det då med utflykter till lokala postkontoret var och varannan dag! Mer om det i nästa inlägg.

Själv försöker jag rulla igång träningen från årets lågvattenmärke. Mycket fokus på löpning, och tanken är att varva långdistans med off trail (som ju inte är alldeles lätt när det är mörkt när dagens jobb är klart…) Historiskt har mina träningssäsonger startat i februari, så jag ligger ändå bra till. Men varje kilometer i anständig fart är en kamp. Jag har dock hittat en riktigt bra off trail runda som jag kan köra på luncher ett par dagar i veckan. Rejält tung terräng, perfekt för Icebug Acceleritas2.

Träningen utöver löpningen framöver består av 2 simpass i svinottan med KBSS, Kungsbacka Simsällskap (även det är historiskt bra) och utöver det komplettera med ett par trainerpass på Monarken. Kvällens Monarkpass blir nog ett styrkepass med >300 watt och <60 i kadens.

Den roliga nya utmaningen är IWR som är en serie löpartävlingar för alla som kommer gå i flera svenska städer i vinter. Göteborgs vinterfest blir 25-26 januari. Tag med dina kollegor eller familj alternativt utmana dina kompisar!

Vi ses.

 http://icebugwinterrun.com/

Icebug Winter Run Göteborg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s