Egentid i Singapore

Det är sällan så kul att vara borta från familjen i 10 dagar på jobbresa. Men då är det lika bra att göra det bästa av situationen. Idag blev det 18 k löpning i några varv runt Marina Bay i Singapore. Väldigt väldigt fin stad.

Riktigt fin runda som gick på allt från F1 racebanan och en flytande fotbolssplan, förbi det supercoola Marina Bay Sands Hotel (första bilden nedan). Här var det tätare mellan posha damer i höga klackar än mellan löparna. Vidare förbi financial district, förbi anrika Fullerton och över till operahuset. 5 varv blev det väl.

Rejält svettigt – det var en bit över 30 grader men framförallt är det som alltid otroligt fuktigt i Singapore. Efter rundan kunde jag inte bara vrida ur mitt racekit, utan även strumporna, då både strumpor och skor var helt fyllda med svett från benen. Men svårt att klaga på detta.

Allt hade varit perfekt om det inte varit för en kille på näst sista varvet som sprang om mig… Det är ju rejält ovanligt i sig, men jag kan normalt hantera det. Om det inte hade varit en heel-striker med ful grön bommullstshirt och bylsiga shorts….? Och han såg inte ens svettig ut? Var detta på grund av att han precis startat springa eller för att han tog det så lugnt i sitt sub4-tempo i denna värmen? Jag kommer aldrig få veta…

Jag tog iallafall rygg på honom kommande 2 km innan han vek av mot annat håll. Frågan är om det var tur för honom eller för mig att han gjorde det…

Kul att springa i nya racekittet från Fusion utan att frysa ihjäl samt glasögonen från X-kross som jag verkligen börjar gilla! så lätta att de inte känns.

IMG_3333

Man får kämpa en hel vinter i Sverige för att bli så blek som nedan! (Operahuset är designat som en Jackfruit)

IMG_3328

Operahuset och Marina Bay Sands i bakgrunden. (Nyklippt också – like a box of chocolate – you never know what you gonna get)

IMG_3323

Belöningen! Financial district bakom.IMG_3335

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s