Icebug City Trail och status

Verkar som att jag fortfarande jobbar på återhämtningen efter Ultra Trail Barcelona. Jag har varit lätt förkyld en vecka, och när jag i helgen sprang Icebug City Trail, en superkul tävling i Göteborg i anslutning till Nordic Outdoormässan så saknades sista växeln. Ingen superkänsla, men sprang till 12e plats på en krävande bana. Det var några som var riktigt starka med, men jag borde ha placerat mig betydligt bättre om benen och lungorna hade varit skarpa.

Men lagtävlingen gick OK. Team Conti fick en mycket fin förstaplats och därmed varsitt par skor från Icebug. Team Icebug blev tilldömda andraplatsen. Kolla nedan i resultatlistan avseende summatiderna. Helt rätt att Conti fick stå överst på pallen!  🙂

Igår var det simning på morgonen 0600 och skulle köra löpintervaller senare. Dessa fick ställas in när benen var blytunga. sprang istället 8 km, varav första 3 var mycket sega. Därefter positiva splittar och sprang nog sista 4-5 km på 3:45 och slutade på 3.55 tempo. Men rejält tungt steg.

Idag 8 km tempolöpning hittills. Fortfarande snorig men bättre känsla idag. 30:03 på 8 km ger ett snitt på 3.45. Då var ändå uppvärmningen med på 4.00 tempo. Tung känsla fortfarande men 90 sek bättre än igår på samma distans alltså. Sprang i ett par till dagen splitter nya Ecco Biom Evo Racer och sportglasögon från X-Kross. Alltid extra kul att springa i nya grejor.

FÖrhoppningsvis blir det ett pass runt Lygnern ikväll i 16 grader och stilla. 75 km. Därefter simning imorgon bittida 0600.

Cyklingen är på gång. Har börjat cykla mer och mer på min nya BH G6, en riktigt skön cykel. Också riktigt kul att börja labba med min iBike och få ut Wattdata från cyklingen, samt kunna analysera hur effektivt tramptaget är.

Bara att pressa igenom the dark times nu. Har ett litet träningsläger inplanerat i Trysil i Juni för att vässa vapnen. racer, trailrun och mountainbike blir det då!

citytrail

Spännande resultat från lagtävlingen. Kolla Summatiderna för lag 1 och 2!

gct lag

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s