Rekrytering till Austria Extreme och dubbelpass

Bra dag idag.

Revelj 0535 och jag besegrade latmasken idag. Sladdade in vid Kungsbacka simhall (varför skall man betala P-avgift kl 0600 på morgonen?????), och hängde med KBSS masters. Ganska litet gäng idag men bra träning. Inspirerande att det var en grupp på 12-14 personer som Malin tränade vuxencrawl á la TI. Klockan 0600. Kul!!

Bästa förflyttningen för mig själv var att jag faktiskt hängde med på att köra 4×50 medley rullande samt ytterligare en 1000 m medleyserie. Inte för att min fjärilssim är bra, men ändå lite kul att utmana sig själv.

Dagens viktigaste pass var ändå rekryteringspasset av den (än så länge) hemligt supportrunnern till Austria Extreme Triathlon  i sommar. Vi skulle springa i Skatås-femman ett par varv, men pga snö och slask så blev det lite asfalt istället. Inte vansinnigt långt, men ändå lite jobbigt att springa i “snacktempo” på 3.54. Speciellt jobbigt var det att försöka verka fullständigt oberörd i uppförsbackarna när jag sprang och berättade alla support-detaljer i 3.40 tempo….. Skämt åsido.

Det är en rejält trevlig kille och riktigt duktig löpare som sannolikt följer med till Österrike i sommar.

Stay tuned.

Skärmklipp 2015-01-26 22.01.33

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s